Sortida familiar a Premià

Aquest 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, hem fet una sortida  de navegacio colectiva fins al port de  Premià de Mar. 

Amb motiu de la Diada,, des de l’Escola Vela Mataró hem organitzat una magnífica sortida de navegació col·lectiva i en família que ens ha portat des del Port de Mataró fins al Port de Premià.

El dia de festa i la bona previsió meteorològica han animat a venir a més de 40 navegants, entre participants, personal tècnic i voluntariat de l’Escola Vela Mataró que han sortit en les modalitats de navegació que practiquem a l’Escola: Snipe, Gamba, Estel, Làser, Mini 6,5, caiac, Big Paddel surf i pàdel individual. Les persones participants han gaudit d’allò més perquè han pogut anar variant de modalitat i embarcacions fent petits tastets, sempre sota l’atenta vigilància de les tres llanxes de suport que han assegurat que la diversió s’hagi fet amb total seguretat.

La sortida, seguint els valors que defensem des de l’Escola Vela Mataró ha estat marcada per la Diversitat de persones de totes les edats, nacionalitats, orígens socials així com amb diversitat funcional, tant en la plantilla tècnica i voluntariat com en les persones participants i respectant en tot moment el protocol de seguretat per la COVID-19.

L’arribada a Premià ha estat un moment ple de diversió i relax: un bany i un pica-pica ens han ajudat a emprendre la ruta de tornada amb bona energia i millor humor.
Hem de reconèixer que ha fet més calor de la que esperàvem però l’agradable vent de Migjorn durant el matí i el Garbí de la tarda han compensat aquests graus de més i ens han facilitat una anada i una tornada que alguna de les persones participants ha descrit com a “idíl·lica”.

Moltes gràcies a totes les persones que heu participat d’una manera o altra en aquesta activitat i , molt especialment, a l‘Escola de Vela de Premià per la seva magnífica acollida.