La Nostra Filosofia

ESCOLA VELA MATARÓ va ser fundada l’any 1994 pel CLUB VELA MATARÓ amb la voluntat de formar esportistes en la modalitat de Vela Lleugera. L’any 2010 l’Associació Esportiva de Vela Accessible i Vela per a Tothom Mediterrània va adquirir la gestió de l’Escola sota la direcció de Diana Cuadras Collsamata.

Actualment

ESCOLA VELA MATARÓ  treballa durant el curs escolar amb diferents escoles i universitats de la zona del Maresme. Realitza cursos de Vela Lleugera, Caiac, Paddle Surf i iniciació al Wind Surf. També ofereix activitats extraescolars amb durant tot l’any, així com estades formatives al Nadal, a Setmana Santa i a l’estiu i  participa en diferents programes d’inserciço laboral i benestar social.

El nostre Equip

El nostre equip està format per monitors/es i tècnics/es experimentats/des que transmeten la passió i motivació pel mar de la millor manera.

Comptem amb una plantilla tècnica amb diversos perfils, fins i tot hi ha formadors  amb diversitat funcional i discapacitat.  Molts dels quals han format part de l’alumnat de l’escola. La nostra plantilla està formada per tècnics/es, monitors/es col·laboradors i alumnat en pràctiques. A l’escola seguim formant l’equip durant tot l’any. També comptem amb l’ajut d’un bon nombre de voluntaris/es.

Diana Cuadras
directora

Esportista, navegant, pallassa i especialista en Activitats Físiques en el camp de la Diversitat funcional, de les poblacions adultes especials. Formada a França, Quebec, Bruxelles i Tbingen. Navegant amb vela lleugera des de 1980, ha estat membre de l’equip femení Promeses de Moth Europa per Barcelona º92 i de l’equip PreOlímpic en Yngling a la temporada 2002-03. És entrenadora titulada i ha exercit com a tal especialitzant-se en el camp de la Vela Paralímpica i dels equips de vela formats per a persones amb alguna diversitat funcional.