Notícies Escola Vela Mataró

Activitats Estiu

 

Aquest any tenim un estiu ple d’activitats, cursos i esport. Entre les quals hi ha:

En les estades nàutiques que fem durant tot l’estiu  vàrem tenir fins a 65 nens i nenes,

que realitzaven diferents activitats al mar, com ara vela, caiac, SUP, tallers i Snorkel, entre altres… En les quals els nens i nenes aprenen les metodologies i normes de seguretat pròpies de cada activitat, així com del port i de l’entorn marítim.

També hi va haver una col·laboració amb la entitat esportiva Club Fosbury, que consistia en un sorteig de 8 places per tastets de vela lleugera.

A més a més, vam realitzar una activitat de vela i caiac pels participants al Festival Internacional d’Orgue de Mataró.

Durant tots els caps de setmana del més juliol i agost s’ofereix una oferta de  cursos de vela lleugera, vela de creuer, caiac, SUP i windsurf que van tenir molta participació. I estem tirant endavant una oferta semblant pel setembre.

 

 

Com cada any hem dedicat un dia a les entitats per a persones amb diversitat funcional de Mataró. Durant el fest-te a la mar, realitzat el dia 16 de juliol,  varem tenir diversos grups de persones amb discapacitat intel·lectual i física que van fer sortides amb el llaút Sant Ramón i amb embarcacions de vela lleugera.

Tastet  de vela amb nens i nenes saharauis i algunes de les persones adherides a l’associació Sharaui Wilaia-Mataró, que els acullen durant uns quants dies d’estiu.

En col·laboració amb la diputació de Barcelona durant els mesos de juny, juliol, setembre… estem realitzant sortides en embarcacions de vela lleugera per persones amb diversitat funcional física i/o intel·lectual.

 

 

Activitat amb Casal d’Artistes

El dia 1 de Setembre de 2017 , els paricipants del Casal d’Artistes de Mataró vindràn a l’Escola Vela Mataró i realitzaràn vela, pàdel o caiac, jocs d’aigua i un joc de pistes.

Roda de Premsa Mataró, Capital dels Esports de Platja

Avui al Port de Mataró roda de premsa de presentació del programa “Mataró, Capital dels Esports de Platja”, a càrrec de Josep Maria Font, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró  i Joan Bellavista, gerent del Port de Mataró.

 

L’Escola Vela Mataró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, és part activa en la promoció dels esports de platja i nàutics. Aquest esports són una eina de generació  d’hàbits saludables en l’educació dels infants impartits amb els programes de Vela Escolar i de Continuïtats. Així mateix pels joves és una font de formació i d’oportunitats laborals.

 

Noticia Ajuntament Mataró

Col·laboradors

Ubicació

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Facebook

L'escola Marta Mata desaparellant una gamba! #escolavelamataro #mataronavega #atope ... Llegeix mésLlegeix menys

Lescola Marta Mata desaparellant una gamba! #escolavelamataro #mataronavega #atope

1 setmana ago

Escola Vela Mataró

Tarda de formació per a la plantilla tècnica! Avui hem fet un intensiu de spinnaker 😊😊😀😀 Bona feina equip !!!! Creixem junts/es....Mataró Navega! ... Llegeix mésLlegeix menys

1 setmana ago

Escola Vela Mataró

Avuí un diumenge ple d'activitats a EVM. Cursos de vela iniciació amb la Teresa, tecnificació amb l'Eloi, curs de windsurf amb el Alexandre, continuitats juvenils amb el Roger i la Alba que han fet volcada per primera vegada i el Javier celebrant el seu aniversari amb els seus amics fent multiactivitat de vela caiac i Bigpaddel . Per altra banda acabant de disfrutar el pont amb la activitat Mar i muntanya amb la Isa, la Desi i l'Aleix. Moltes gràcies a tots/es per compartir el día amb nosaltres!!!! Mataró Navega!!! Sou molt grans!!!!! ... Llegeix mésLlegeix menys

1 setmana ago

Escola Vela Mataró

Saló nàutic! #escolavelamataro #mataronavega #anemonpodem #equipevm ... Llegeix mésLlegeix menys

Saló nàutic! #escolavelamataro #mataronavega #anemonpodem #equipevm

1 setmana ago

Escola Vela Mataró

Aquest pont....hem tingut uns alumnes increíbles i hem pogut gaudir del mar i de la muntanya al mateix temps.
Hem d'aprofitar el que ens dóna la natura! #mataronavega #packturistic #marimuntanya #escolavelamataro #pontoctubre
... Llegeix mésLlegeix menys

Aquest pont....hem tingut uns alumnes increíbles i hem pogut gaudir del mar i de la muntanya al mateix temps. 
Hem daprofitar el que ens dóna la natura! #mataronavega #packturistic #marimuntanya #escolavelamataro #pontoctubre
Load more