Notícies Escola Vela Mataró

Col·laboradors

Ubicació

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Facebook

8 hores ago

Escola Vela Mataró

Curs d'iniciació de windsurf !! #mataronavega #escolavelamataro #windsurf #adults #cursiniciacio @ Escola Vela Mataró ... Llegeix mésLlegeix menys

Curs diniciació de windsurf !! #mataronavega #escolavelamataro #windsurf #adults #cursiniciacio  @ Escola Vela MataróImage attachment

3 dies ago

Escola Vela Mataró

Jornada Activa't al Port!

Organitzada per "Àrea Adaptada" i el Club Fem. Consisteixen en unes activitats inclusives, amb possibilitat de provar bicicletes adaptades i una proposta d'activitats per a tothom.
L' Escola Vela Mataró vam col.laborar amb un estand informatiu i vam oferim tastets a la tarda a partir de les 15h30. I actuacions al estand al matí de 11h30 à 13h.

#inclusio #tothompotfertot #ambganes #ambilusio #creiemenlespersones #escolavelamataro #esportsinclusius #mataronavega
... Llegeix mésLlegeix menys

3 dies ago

Escola Vela Mataró

Avui els alumnes guanyadors del Segon Premi de la classe de 6è de l'escola Tomas Viñas han vingut a gaudir d'un magnífic dia.
Han practicat la navegació amb caiac de mar i les nostres Bigsup!

S'ho han passat d'allò més bé! Gràcies per participar en el concurs i per prendre consciència que la mar és de tothom i tothom s'ha de fer càrrec de la seva neteja i manteniment!

#sostenibilitat #nomesbrossa #lamarneta #tothomsommar #escolatomasviñas #concursmaquetes2017 #segonpremi #caiacibigsup #escolavelamataro #mataronavega
... Llegeix mésLlegeix menys

5 dies ago

Escola Vela Mataró

En Marc Corradini, com a representant del Servei Ocupacional d'Inserció (SOI) de la Fundació El Maresme, ha guanyat el tercer premi del concurs de maquetes ‘’Mataró Navega’’, organitzat per l' Escola Vela Mataró - Associació Esportiva de Vela Accessible i Vela per a Tothom Mediterrània amb la col·laboració del Club FEM.

El concurs consistia en la realització d’una maqueta per donar a conèixer els esports nàutics entre els nens i nenes, les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Seguint les pautes i normes del concurs, en Marc va crear una maqueta amb material reciclat que ha guanyat aquest tercer premi, que consisteix en gaudir d'una jornada d’esports nàutics adaptats per a ell i els seus companys de taller.

Moltes felicitats al Marc, a tot l’equip del SOI i als companys del taller que podran gaudir del premi!
... Llegeix mésLlegeix menys

Load more