Activitats Estiu

 

Aquest any tenim un estiu ple d’activitats, cursos i esport. Entre les quals hi ha:

En les estades nàutiques que fem durant tot l’estiu  vàrem tenir fins a 65 nens i nenes,

que realitzaven diferents activitats al mar, com ara vela, caiac, SUP, tallers i Snorkel, entre altres… En les quals els nens i nenes aprenen les metodologies i normes de seguretat pròpies de cada activitat, així com del port i de l’entorn marítim.

També hi va haver una col·laboració amb la entitat esportiva Club Fosbury, que consistia en un sorteig de 8 places per tastets de vela lleugera.

A més a més, vam realitzar una activitat de vela i caiac pels participants al Festival Internacional d’Orgue de Mataró.

Durant tots els caps de setmana del més juliol i agost s’ofereix una oferta de  cursos de vela lleugera, vela de creuer, caiac, SUP i windsurf que van tenir molta participació. I estem tirant endavant una oferta semblant pel setembre.

 

 

Com cada any hem dedicat un dia a les entitats per a persones amb diversitat funcional de Mataró. Durant el fest-te a la mar, realitzat el dia 16 de juliol,  varem tenir diversos grups de persones amb discapacitat intel·lectual i física que van fer sortides amb el llaút Sant Ramón i amb embarcacions de vela lleugera.

Tastet  de vela amb nens i nenes saharauis i algunes de les persones adherides a l’associació Sharaui Wilaia-Mataró, que els acullen durant uns quants dies d’estiu.

En col·laboració amb la diputació de Barcelona durant els mesos de juny, juliol, setembre… estem realitzant sortides en embarcacions de vela lleugera per persones amb diversitat funcional física i/o intel·lectual.